Geniet voortaan van
elk zwembadmoment
Gegarandeerd snelle respons.
One stop shop
U kent het wel. U heeft nood aan een interventie en hoort (in het beste geval) dat
men de eerste weken/maanden u niet kan helpen.

Het opzet van Pool Expert is daarom uniek. Bij ons telt service én snelheid.
Wij komen binnen de 48 uur langs* voor de inschatting van de interventie.
Of we lossen het probleem meteen op of we plannen een afspraak in met één van onze techniekers.

Zit u door uw voorraad onderhoudsproducten? Bestel eenvoudigweg via onze webshop en wij leveren aan huis.

Pool Expert. At your service.

Veel gestelde vragen.
Heb ik een service contract nodig?
Pool Expert streeft er naar uw meest geliefde zwembad expert te worden. U belt. Wij staan ter beschikking. Echter ... klanten met een service contract krijgen voorrang bij oproepen.
Hoe zit een servicecontract in elkaar en kan ik later overschakelen naar een ander contract?
Onze service contracten staan in detail uitgelegd bij 'onderhoud'. Het is steeds mogelijk uw contract aan te passen naar een contract met meer service. Contracten aangegaan voor een periode van één jaar (standaard) kunnen niet vroegtijdig worden stopgezet.
Is een interventie gratis?
Dringende oproepen zullen worden aangerekend aan 60 euro per begonnen uur excl. voorrijkosten. Vraag hier zeker naar tijdens het telefonisch gesprek.
Moet al het water uit mijn zwembad als het groen is?
Groen water betekent niet dat het ongezond water is. Er zal ongetwijfeld een foute balans zijn tussen de Ph en Chloorwaarden. Wij meten en bekijken dit tijdens de eerste interventie. Heel vaak kunnen we het water terug goed krijgen. Dat duurt dan wel even natuurlijk ! Maar in geval we zien dat het water niet meer te redden valt dan zullen we adviseren dit te vervangen en de oorzaak ervan aanpakken of de technische eventueel vernieuwen.
Klopt het dat een filter- en warmtepomp 500 euro kost per maand aan elektriciteit?
We kennen klanten die aan hoge rekeningen zitten. Maar dat heb je zelf in de hand. Je kan alvast eens een energiecheck laten uitvoeren of we bekijken waarop je kan besparen. Weet dat je filterpomp een enorme energieslikker kan zijn, die dient heel wat uren te draaien per jaar. Wat de warmtepomp betreft kun je een enorm voordeel krijgen door bijv. de watertemperatuur met 1° te laten zakken. En pas beginnen verwarmen vanaf de buitentemperatuur constant 15° is scheelt ook een cijfer op je energieafrekening. Je water krijgt je trouwens amper opgewarmd bij koude temperaturen.